MHP Artuklu İlçe Başkanı Ersöz´den Azerbaycan açıklaması

MHP Artuklu İlçe Başkanı Sadettin Ersöz, Ermenistan kınayarak Azerbaycan´a destek için Türkiye´nin her zaman yanlarında olacaklarını ve Ermenistan´ın o bölgeyi derhal terk etmesi gerektiğini söyledi.

Politika 2.10.2020 23:11:26 0
MHP Artuklu İlçe Başkanı Ersöz´den Azerbaycan açıklaması

MHP Artuklu İlçe Başkanı Sadettin Ersöz, Ermenistan kınayarak Azerbaycan´a destek için Türkiye´nin  her zaman yanlarında olacaklarını ve Ermenistan´ın o bölgeyi derhal terk etmesi gerektiğini söyledi.

 

Sadettin Ersöz sözlerini şöyle sürdürdü:

?Kardeş Azerbaycan yıllardır çile çekmiş halkı hep sabırla vatanlarına bayraklarına sahip çıkacakları günü beklediler ve o gün bu gündür.  Şuan çok şükür ki yıllardır topraklarını işgal eden Ermenistan´ı yurtlarından def ediyorlar. Kardeşlerimiz unutmayın nasıl ki bizimle omuz omuza savaşlarda ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde dahil düşmanlara karşı  hep yanımızda oldunuz  biz de hep yanınızda olmaya hazırız ve varız sizlerleyiz.  Sayın Haydar Aliyev´in dediği gibi iki devlet tek millet inşallah hep böyle kardeşçe büyük güç olacağız. Düşmanlarımız hep korkacak bizden.  Zaten Azerbaycan kardeşlerimizin şikayetleri var bize karşı ; neden bize Azeri diyorsunuz,  neden Azerice konuşuyorsunuz diyorlar. Bizde Türk´üz Türk diyorlar. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah siz bizim gururumuzsunuz. Her zaman yanınızdayız.  İsteyin koşa koşa gelelim Karabağ´ın göbeğine Türk bayrağını dikeceğiz  Allah´ın izniyle .  Türk´ün Türk´ten başka dostu yoktur. Biz Türk ulusu birbirimize kenetlenirsek karşımıza hiçbir güç çıkamaz. Türk İslam birliğinin mührünü tüm dünyaya gösterelim . bozkurtlar Türklüğün sembolüdür hep varlar hep var olacaklar.  Hep ilerde olacaklar.  bütün Türk devletlerinde Allah´ın izniyle dünyayı yönetecek.  Allah-u Ekber tekbir sesleri, ezan sesler, hiç susmayacak yeter ki birbirimize kenetlenelim, destek olalım hiç bir güç bizim  karşımızda duramayacaktır.?