MHP’de Mardin'de sürpriz istifa

MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş görevinden istifa etti.

Politika 5.12.2022 22:33:00 0
MHP’de Mardin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ferhan Bozkuş görevinden istifa etti. İstifa kararı ile ilgili bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş, “Milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzusuyla Parti tüzüğümüzün 94. Maddesi gereğince istifa ediyorum.” dedi.

MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Yol ve Dava kardeşlerim,kıymetli hemşehrilerim; 2023 Yılının Haziran ayında yapılacak seçimlere adım adım yaklaşırken bugüne kadar şerefle sürdürdüğüm MHP Mardin İl Başkanlığı görevimden, Partimden Milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzusuyla Parti tüzüğümüzün 94. Maddesi gereğince istifa ediyorum.

İftiharla belirtmek isterim ki; Görevi başında bulunduğum sürece Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Partime ve Teşkilatıma büyük bir sadakat ve bağlılıkla hizmet verdim.

Partimizin politikalarının aksaksız hayata geçirilmesi için,Genel merkezimizle uyum içinde görevimi ifaya gayret ettim.

Bundan sonra da gönüllü bir nefer olarak Sayın Genel Başkanımıza,Partimize ve Teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğim.

Bana bu kutlu davaya hizmet etme imkanını sunan ve görev sürem boyunca her koşulda şahsımı ve teşkilatımı destekleyen Saygıdeğer Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Teşkilat Başkanımız Sayın Edip Semih Yalçın’a şükranlarımı arz ederim. Saygılarımla.”


Anahtar Kelimeler: Mardin' sürpriz istifa