Midyat Devlet Hastanesi’nde kütüphane açıldı

Midyat Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının vakitlerini değerlendirmek için kütüphane açıldı.

Sağlık 9.01.2021 11:34:00 0
Midyat Devlet Hastanesi’nde kütüphane açıldı

Mdiyat Devlet Hastanesi sosyal medyada hesabından yapılan açıklamada, ”Kütüphanemiz ,hasta ve hasta yakınlarının ve özellikle hasta refakatçilerinin hastanede geçen vakitlerini  verimli ve iyi değerlendirmeleri amacıyla oluşturulmuştur. Okumayı seven vatandaşlar, kütüphanede çocuk kitaplarından romana, bilimsel eserlerden dini yayınlara kadar farklı türlerde yüzlerce esere rahat, sakin ve konforlu bir ortamda ulaşabilecek. Kütüphanemiz, hastanemizin yataklı servislerinin 3. katında açılmıştır.”

Hastanemizdeki  kütüphanemiz, Kefnase (Çayırlı) Muhtarı Mahmut Çakmak ve ailesi tarafından Merhum  Zede e Hamo anısına  düzenlenmiştir.

Kütüphane açılışına ;Kaymakamımız Sayın Tekin Dündar, Başsavcımız Burak Olgun, İl Başkan Yardımcımız Vahap Alma, Belediye Başkan Yardımcımız Abdürrahim Çelik, Emniyet Müdürümüz Bolkar Bostancı, İlçe Başkan Yardımcısı Abdulvahap Arbağ, İlçe Teşkilat Başkanı Niyazi Akgül ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Tekin Taş, Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr Mehmet Çelik, Kafnese ( Çayırlı Köyü ) Muhtarı Mahmut Çakmak ve davetliler katılmıştır.” denildi.