Midyat, Ömerli yolunda feci kaza: 6 ölü

Mardin’de kamu çalışanlarını taşıyan araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Asayiş 2.01.2023 13:01:00 0
Midyat, Ömerli yolunda feci kaza: 6 ölü

Olay, sabah saatlerinde Ömerli – Midyat karayolu Alıçlı Köyü mevkiinde meydana geldi. Kamu çalışanlarını taşıyan 47 AT 479 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Olayı goren köy sakinlarinin ihbarı olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin ilk belirlemelerine göre feci kazada 6 kişi öldü, kişi yaralandı.

Hayatını kaybedenlerin cenazelerin otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralılar ise Midyat Devlet Hastanesi ve Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

ÖLÜ VE YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDI

Araçta bulunan Fatma Kaya, Büşra Keleş, Kamuran Önen Abdullah Macit Yusuf Tunç ve Ruken Aam olay yerinde hayatını kaybetti.   Yaralananlardan Fikret Akiba(40), Türkan Dağ(30), Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Hamza Altun(24) Mehmet Ali Çalışkan(37) Abdulcelil Çetin (33) ise Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

MARDİN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Mardin-Midyat Karayolu üzerinde 02.01.2023 tarihinde sabah saat 07.40 sıralarında Midyat istikametinden Mardin istikametine doğru seyir halinde olan içerisinde 11 kamu görevlisinin bulunduğu Ford marka aracın şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası meydana gelmiştir.  Yaşanan trafik kazasında 6 kamu görevlisi vefat etmiş, 5 kamu görevlisi ise yaralanmıştır. Yaralılar Mardin Eğitim ve Araştırma ile Midyat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.  Vefat eden kamu görevlilerine Allah’tan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.  Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir.  Kamoyuna saygıyla duyurulur.


Anahtar Kelimeler: Midyat Ömerli yolunda :