Midyat´ta zincirleme kaza: 5 yaralı

Mardin´in Midyat ilçesi ile Şırnak´ın İdil (Hezex) ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda 2 TIR ile bir yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında, 1´i ağır 5 kişi yaralandı.

28.03.2016 10:38:34 0
Midyat´ta zincirleme kaza: 5 yaralı

Nusaybin´de uygulanan sokağa çıkma yasağı ve devam eden operasyonlar nedeniyle yoğun olarak kullanılan Mardin´in Midyat ile Şırnak´ın İdil İlçelerini birbirine bağlayan  karayolunda 2 TIR ile bir yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.  

Edinilen bilgilere göre 47 PB 176 plakalı yolcu otobüsü, Karalar (Arabanê) Beldesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden duran önündeki TIR´a arkadan çarptı. Arkadan gelen başka bir TIR´ın da yolcu otobüsüne arkadan çarpması sonucu yolcu otobüsü 2 TIR arasında sıkıştı.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, sıkışan yolcu otobüsü ve arkadaki TIR sürücüsünü  uzun süren çalışmalardan sonra çıkarılabildi.

Yaralılar, Midyat Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan bir yaralı, Mardin Devlet Hastanesi´ne sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 


Anahtar Kelimeler: Midyat zincirleme kaza yaralı