Milletvekili Cengiz Demirkaya´dan Başkan Aydoğan´a ziyaret

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Barış Aktivisti Cemil Aydoğan´ı evinde ziyaret etti.

Politika 22.09.2020 13:17:14 0
Milletvekili Cengiz Demirkaya´dan Başkan Aydoğan´a ziyaret

Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Barış Derneği Genel Başkanı Cemil Aydoğan´ı evinde ziyaret etti.

Demirkaya bir sefer sayın Aydoğan´nın Gırbel (Çakır) köyünde, bulunan kültür merkezinde ziyarete bulunmuştum. Yararlı bir sohbetimiz olmuştu. Bu sefer Kızıltepe´de, tarihi Ulucami yanında bulunan evinde Ziyaret etme imkanı buldum.? dedi.

Mardin Milletvekili Demirkaya Millet Meclisi İnsan hakları kurulunda bulunan bir vekil olarak insan hakları barış ve demokrasi mücadelesinde önemli hizmetlerde bulunan, Af Örgütü ödülü sahibi, Barış Aktivisti, Sayın Aydoğan´nın yaşadığı toplumsal süreçlerinden yararlanmaya çalıştım. Beni evinde kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum.? diye konuştu

Barış Aktivisti Cemil Aydoğan da şunları söyledi: ?Mardin Milletvekili Sayın Cengiz Demirkaya´nın Türkiye Büyük Millet Meclisinde, İnsan kurulunda yönetimde yer alması beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Kurumsal olarak kendisini kutluyorum ve başarılar diliyorum.?