MİLLETVEKİLİ KILIÇ, SEÇİM ÇALIŞAMALARINI KIZILTEPE SÜRDÜRDÜ

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç 31 Mart yerel seçim çalışmalarını Kızıltepe ilçe merkezi ve kırsal mahalleler devam ettirdi.

Politika 21.03.2024 09:15:00 0
MİLLETVEKİLİ KILIÇ, SEÇİM ÇALIŞAMALARINI KIZILTEPE SÜRDÜRDÜ

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve teşkilat mensuplarından oluşan heyetle 31 Mart yerel seçim çalışmalarını Kızıltepe ilçe merkezi ve kırsal mahalleler devam ettirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Faruk Kılıç yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ve memleketimiz açısından büyük önem arzeden 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Bizlerde yaklaşan seçim takvimini baz alarak çalışmalarımız daha da hızlandırıyoruz. Bu kapsamda Kızıltepe Seçim Koordinasyon Merkezi ile başladığımız çalışmalarımızı Büyükayrık, Küçükayrık, Tarlabaşı, Taşlıca ve Demirkapı kırsal mahallelerimizde devam ettirdik.”

Halka hizmet şiarıyla yola çıktıklarını belirten Kılıç, “AK Parti’de siyaset yapmak, hizmet üretmek bizler için her zaman gurur verici olmuştur. Geçmişten günümüze yapmış olduğumuz etkin hizmetlerle belediyecilik anlayışını her zaman üst seviyelerde tuttuk. Neresi olursa olsun, kim olursa olsun din, dil, ırk ayırımına gidilmeksizin her vatandaşımızın hizmetindeyiz. Ve bundan asla da taviz vermeyeceğiz. Allah’a çok şükür gittiğimiz her yerde ayrı bir teveccüh ve ilgi görüyoruz. İnşallah bunların en iyi yansımasını 31 Mart’ta sandıklarda göreceğiz.”