"Mısır Kurutma ve Depolama Tesisi Projesi" kapsamında inşaat yaptırılacaktır

Mardin İli Derik İlçesi Atlı Mahallesin’de gerçekleştirilecek Mısır Kurutma ve Depolama Tesisi Projesi İnşaat Yapım işi ihalesi yapmaktadır.

Resmi ilanlar 20.01.2021 14:02:00 0

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan duyuruya göre; Mekiye ERDEM ‘in Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (13. Etap) kapsamında Mardin İli Derik İlçesi Atlı Mahallesin’de gerçekleştirilecek Mısır Kurutma ve Depolama Tesisi Projesi  İnşaat Yapım işi ihalesi yapmaktadır.

İhale katılım koşulları isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası bahramkaya47@gmail.com internet adresinden görülebilir. Ancak ihale dosyası Mardin İli Derik ilçesi Atlı Mahallesinde ki adresinden temin edilebilir. Teklifler 10.02.2021 tarihinde saat 14:00’da ve Mardin İli Derik ilçesi Atlı Mahallesinde ki adresinde yapılacak oturumda açıklanacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN: https://www.ilan.gov.tr/ilan/729110/ihale-duyurulari/ab-kkydp-ve-kalkinma-ajansi-destek-ihaleleri/misir-kurutma-ve-depolama-tesisi-projesi-kapsaminda-insaat-yaptirilacaktir