Movapark'ta 30 Ağustos Zafer bayramı

Alışveriş ve eğlencenin kalbi olan Movapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramını tüm ziyaretçileriyle birlikte coşkuyla kutladı.

Gündem 29.08.2022 09:45:00 0
Movapark

Zafer bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında yetişkin ve çocuklar için eğlenceli aktivite dolu bir programı organize eden Movapark AVM 30 Ağustos zafer bayramının 100. yıldönümünde kazanılan zaferi coşkusunun bir kez daha ziyaretçileriyle birlikte yaşattı.

Çocuklarımızla ve her yaşta kalbi vatan sevdasıyla dolu olan halkımızla ellerinde Türk bayraklarıyla zafer bayramı sevinci dolu şarkılar söylendi, şiirler okundu ve birbirinden eğlenceli yarışmalar yapıldı. Movapark AVM açıldığı günden itibaren hem keyifli alışverişin hem de eğlencenin kalbi olmaya devam ediyor. Bu hafta sonu da gelen ziyaretçilerle yapılan geleneksel çuval yarışması, yumurta taşıma yarışması, şiir, şarkı yarışmalarıyla ziyaretçilerine dolu dolu bir gün yaşattı. Geleneksel yarışmalar Yetişkinlerde heyecanlı anlara tanıklık ederken, çocuklar atölyeler, oyunlar, birbirinden eğlenceli yarışmalar ile keyfini çıkardı ve faydalı bilgiler öğrenecekleri unutulmaz zamanlar geçirdiler.


Anahtar Kelimeler: Movapark' Ağustos Zafer bayramı