MTDF’den siyasi partilere ziyaret

Mardin Toplumsal Dayanışma Derneği (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter, Mardin Muhtarlar Dernek Başkanı İsa Dal, siyasi parti il başkanlarını ziyaret etti.

Politika 5.02.2021 11:17:00 0
MTDF’den siyasi partilere ziyaret

MTDF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Federasyon başkanımız Sayın Mehmet Şerif Öter, Mardin Muhtarlar dernek başkanı Sayın İsa Dal ve MTDF Teşkilat başkanı sayın Hacı Menduh Kavan;  Kısa süre önce kongrelerinde yeniden AK Parti Mardin İl başkanlığına seçilen sayın Faruk Kılıç ve Mardin İl gençlik kolları başkanı sayın Tarık Atlı'yı ziyaret edip, hayırlı olsun temennisinde bulunup, başarılar dileklerini sundular.

Daha sonra Sırasıyla İyi parti Mardin İl başkanı Sayın Süleyman Akar ve Hüdapar İl başkanı sayın İsmail Çevik'e yapılan  ziyaretlerde her iki partinin bazı ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyleri hazır bulundular. 

"Özelde Mardin genelde bölge ve memleket'in güncel konuları üzerine, karşılıklı ve yararlı sohbetler yapıldı.

MTDF genel başkanımız Sayın Mehmet Şerif Öter  burada yaptığı konuşmada "Ülkemizin/Toplumumuzun ortak değerlerine ilke ve prensip'te bağlı olan ve sahip çıkan tüm siyasi partilerimiz sivil toplum olarak bizim için değerlidir ve hepsine,her zaman  eşit yakınlıkta olduk bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade etti"


Anahtar Kelimeler: siyasi partilere ziyaret