Müftü Taşçı Yaz Kur'an Kursu öğrencilerini ziyaret etti

Kızıltepe ilçe müftüsü Mahsum Taşçı ile ilçe vaizi Kemal Kahraman Camilerde devam eden yaz Kur'an Kursu öğrencilerini ziyaret ettiler.

Gündem 19.08.2021 07:21:00 0
Müftü Taşçı Yaz Kur

Kızıltepe ilçe müftüsü Mahsum Taşçı, İlçe vaizi Kemal Kahraman ile ziyaret ettiği Yaz kur’an kursları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Çocukların manevi yönden de geliştirilmesi gerektiğini hatırlatarak, bunun çocukların dinini, tarihini, toplumunu, medeniyetini tanıması ve daha iyi bir gelecek inşa etmeleri için bir zorunluluk olduğu değerlendirmesinde bulundu.

 

Taşçı, " Geleceğimizin teminatı ve meşalesi olacak Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ziyaret ettik. Yaz Kur'an kursları, doğru dini bilginin doğru bir yöntemle çocuklarımıza aktarıldığı ve İlçemizin en ücra köylerinden Merkezin en büyük camisine kadar her çocuğun kolaylıkla ulaşabildiği kıymetli bir imkandır. Zira İlçemizin her köşesinde yer alan doğal birer mektep olarak, Yaz Kur'an kursları bitiminde de bu imkana en güzel mekan olan camilerimizin kapıları çocuklarımız için ardına kadar açık olacaktır." ifadelerini kullandı.