Muhtar Heyeti Vali Demirtaş'ı Ziyaret Etti

Çeşitli ilçelerden gelen Muhtar heyeti Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.

Gündem 28.06.2022 16:13:00 0
Muhtar Heyeti Vali Demirtaş


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik toplantı salonunda Vali Demirtaş ile bir araya gelen mahalle muhtarları köy ve mezarları ile alakalı sorun ve taleplerini iletti.

Vali Demirtaş'ın talimatları doğrultusunda mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not alan Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Abdulselam Er, sorunların giderilmesi ve taleplerin çözüme kavuşturulması için süreci takip edecek.

Mardin merkez ve kırsaldan yol yapım çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Vali Demirtaş;

"Bu sene Allah kısmet ederse büyükşehir belediyesi olarak 850 kilometre civarında bir satthi kaplama asfaltı yapmayı düşünüyoruz. Özellikle merkez ve kırsal mahallelerimizde yol yapım çalışmalarımıza ağırlık verdik. Vatandaşlarımızın daha konforlu yollara kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. 10 ilçemizde de yol başta olmak üzere altyapı ve üstyapı yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mardinimizin daha çok yeşil alana sahip olması için de alternatif yer arayışları içerisindeyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kültür-sanata yönelmeleri için yine bu gaye ile yeni yapılar inşa ediyoruz. Mahalle Muhtarlarımız biz yöneticiler ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi görüyor. Onlar vatandaşlarımızın taleplerini bizlere iletiyor bizler de imkanlar dahilinde bu talepleri çözüme kavuşturuyoruz. Allah nasip ederse el birliği ile Mardinimizi daha ileriye taşıyacağız"dedi.

Görüşmede Kızıltepe Akdoğan Mahalle Muhtarı Mahmut Sarıdağ, Dikmen Mahalle Muhtarı Aziz Karaaslan, Tanrıverdi Mahalle Muhtarı Burhan Çelebioğlu, Dargeçit Bağözü Mahalle muhtarı Mustafa Akdoğan, Derik Subaşı ahalle Muhtarı İbrahim Halil Dayan, Pirinçli Mahalle Muhtarı M.Sait Ötünç, Şahverdi Mahalle Muhtarı Mustafa Tan, Demirli Mahalle Muhtarı Aslan Dayan, Nusaybin İpekyol Mahalle Muhtarı Tayfur Algan Midyat Yemişli Mahalle Muhtarı Lokman Acar, Toptepe Mahalle Muhtarı Seyfullah Acar,  Gülveren mahalle muhtarı Ali Alkol, Narlı Mahalle Muhtarı Atman Aslan, Gülgöze Mahalle Muhtarı Necmettin İnan ve Ziyaret Mahalle Muhtarı Murat Özgün hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler: Muhtar Heyeti Demirtaş' Ziyaret