Müslümoğlu Otomotiv foto center ile Kızıltepe’de hizmete girdi

Mardin Kızıltepe’de hizmete giren Müslümoğlu Otomotiv, sektörüne  yenilik getirdi. Foto center hizmeti de verilen firmada isteyenler uygun kredi imkanlarıyla istedikleri araca sahip olabilecek.

Ekonomi 17.12.2020 11:06:00 0
Müslümoğlu Otomotiv foto center ile Kızıltepe’de hizmete girdi

Kızıltepeli genç girişimci Sedat Müslümoğlu Kızıltepe’de otomotiv sektörüne Müslümoğlu Otomotiv ile yeni bir yenilik getirdi. Atatürk Mahallesi Nusaybin Caddesi Şenyurt Kavşağı  Özel  İpekyolu Hastanesi yanında kurulan firmanın açılışı yapıldı.

Kızıltepe otomotiv sektörüne yenilik getirdiklerini ifade eden firma yetkilisi Sedat Müslümoğlu, “Müşterilerimizin daha kaliteli, daha iyi araçlara sahip olabilmesi için uygun kredi imkanlarıyla araç sahibi yaptırıyoruz. Şirketimiz bünyesinde araç  sigorta, kasko kesim poliçe işlemleri bulunmakta. Bölgede ilk ve tek olan foto center pisti bir tek Müslümoğlu Otomotiv’de bulunmaktadır. Daha kaliteli fotoğraf çekimi için Müslümoğlu Otomotiv’i öneriyoruz. Müşterilerimizin bizi tercih etmeleri başarımızın daha yüksek mertebeye çıkması bizi mutlu edecektir.” dedi.