Mustafa Yaman:Bence iyi futbol izlettiriyoruz

Mardin Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği 12 Bingölspor´u 3-0 yendi. Maçı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman da tribünden izledi.

Spor 16.12.2018 16:52:16 0
Mustafa Yaman:Bence iyi futbol izlettiriyoruz

SELMAN GÜNEŞ

Spor TOTO Bölgesel Amatör Lig´in güçlü ekibi Mardin Büyükşehir Belediyespor Futbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde 12 Bingölspor´u Abdulkadir Özdemir (2) ve Hakanın golleri ile 3-0 yendi.

Maç sonunda Vali yaman futbolcuları tek tek kutladı. Takımın devre arasında eksiklerini katacağını vurgulayan Yaman, ?Aslında ilk yarıyı lider olarak kapatmak istiyorduk ama arkadaşlarımız devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirip hocamız da eksikleri görecek. Belki yeni transferler gerekebilir. Bece iyi futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Mardin Büyükşehir Belediyesi yeni bir yapılanmaya girdi. Kurumsallaştık ve bine yakın sporcumuz var. Salon sporlarında da önemli takımlarımız var. Mardinli spor severleri takımlarını desteklemelerini davet ediyorum. Spora yatırımlarımız devam edecek.? dedi.

ABDULKADİR ÖZDEMİR: İKİ GOL ATTIM SEVİNÇLİYİM

Maçta iki gol atan Abdulkadir Özdemir, ?Bugün  iki gol attım. Açıkçası takım bugün çok iyiydi. Bu maçı almamız gerekiyordu ve bu maçı aldık. Kampa güzelce gideceğiz. İlk devreyi galibiyetle kapattık. Bunun için sevinçliyiz. İkinci devrede inşallah daha iyi oynayacağız ve Mardin´i üts liglere çıkaracağız.? diye konuştu.