Nasır Aydın Kızıltepe’de Ak Parti’den Meclis Üyeliği İçin Başvurdu

Uzun yıllar Kızıltepe AK Parti ilçe teşkilatında siyaset yapan iş adamı A. Nasır Aydın, Ak Parti Kızıltepe İlçe Belediye Meclis encümen adaylığı için başvuruda bulundu.

Politika 22.11.2023 23:22:00 0
Nasır Aydın Kızıltepe’de Ak Parti’den Meclis Üyeliği İçin Başvurdu

Kalabalık bir gurupla Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığına gelen Nasır Aydın başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Bülent Şahin’e sundu. Başvurusunu yaptıktan sonra burada açıklamada bulunan Nasır Aydın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kızıltepe Belediyesi için encümen adaylık başvurunda bulunduğunu belirterek, Kızıltepe ilçesine daha iyi hizmet vermek amacıyla bu kararı aldığını söyledi.

Ak Parti kurulduğu günden beri şimdiye kadar partisine hizmet ettiğini belirten Aydın,” Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinin kurucu üyesi olarak görev alıp Partinin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev aldım ve İl yönetiminde disiplin kurulunda görev aldım.

2012 yılında kurucu başkanlığı görevini ifa ettiğim Dünaysır Kültür ve Araştırma Derneğinin halen devam ettirmekteyim. Ayrıca 2018 yılında Kızıltepe Fırat Spor Kulüp Başkanlığını yaptım. 2017 yılında kurulup 30 dernekten oluşan Masif Federasyonu genel başkanlığını yaptım. Bir dönem Mardin Birlik Vakfı’nın yönetim kurulunda yer aldım alıp. Devlet ve Millet arasında köprü olan birçok sivil toplum kuruluşlarında vatandaşların ve toplumun ihtiyaçlarına yol arkadaşlarımız ile birlikte ses olmaya ve ihtiyaç karşılamaya önayak olarak farklı alanlarda görev ifa ettim” dedi.

“Kızıltepe’ye hizmet sevdası için aday oldum”

Kızıltepe ilçemize hizmet sevdası için çıktığım bu yolda halkımızın desteğini beklediğini kaydeden Aydın,” , Halka hizmet, Hakka hizmet etmek bilinci ve Şiarıyla  Kızıltepe ilçesinde halkımızın yaşam şartlarını iyileştirmek ve belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamayı kendime hedef olarak belirledim. Hayırlı uğurlu olsun.”şeklinde konuştu.