Nilüfer Elik Yılmaz: Bayrak sonuçta hepimizin bayrağı

Kızıltepe Belediye Başkanı Nülifer Elik Yılmaz, Bayrak ile ilgili basından çıkan haberler üzerine basın açıklamasında bulundu.

Politika 11.04.2019 17:46:04 0
Nilüfer Elik Yılmaz: Bayrak sonuçta hepimizin bayrağı

Kızıltepe Belediye Başkanı Nülifer Elik Yılmaz´ın mazbatasını aldıktan sonra Bazı basın yayın organlarında Belediye binasından asılı olan Türk Bayrağın indirdiği haberi üzerine bir basın açıklaması düzenledi.

 

Başkan Elik Yılmaz Belediye binasında yaptığı açıklamada Salı günü saat 11 civarında mazbatasını aldıktan sonra belediye ye geldiğini belirterek şunları söyledi: ?Belediye bahçesine geldim binada bayrak yoktu. Bayrak görmedim. Böyle bir talimatımda olmadı. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Bayrak ile ilgili bir sorunumuz yok. Bayrak sonuçta hepimizin bayrağıdır. Yalan dolan haberler çıktığını gördük. Buna ilişkin hukuki yollara başvuracağımı bildirmek isterim. Biz gelemeden önce bu bayrak kaldırılmış. Hatta kayyum zamanında Yıldırım ve Recep Tayyip Erdağan´ın da fotoğrafı vardı. Bunları da kaldırmışlar. Sadece Atatürk´ün resmi var burada bayrağımız burada bizim böyle bir sorunumuz yok. Çıkan yalan dolan haberlerle ilgili suç duyurunda bulunacağız. Yapılan bu asılsız haberler üzerine böyle bir açıklama gereği duyduk. Gerekirse bayrağı asabiliriz bizim böyle bir sorunumuz yok.? dedi.