Nusaybin Belediyesi'nin çalışmaları

Nusaybin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol çalışmaları sürüyor. Çatalözü Mahallesi'nde Fen İşleri Teknik Personelleri gözetiminde yol dolgu çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Gündem 4.08.2021 11:27:00 0
Nusaybin Belediyesi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, İpek Yolun'nda sulama çalışmaları sürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü İpek Yolu orta refünde dikilen fidanları rutin bir şekilde sulama çalışması gerçekleştiriyor. Nusaybin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol çalışmaları sürüyor.  Çatalözü Mahallesi'nde Fen İşleri Teknik Personelleri gözetiminde yol dolgu çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kışla Mahallesi Rüzgar Sokak'ta bulunan metruk binanın yıkım çalışmasını gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeni Turan Mahallesi Çağ Çağ Deresi üzerinde bulunan palmiyeleri budama çalışması gerçekleştiriyor.  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde ambalaj atığı toplama çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından toplanan atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor. Nusaybin Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Devrim Mahallesi Ahvaz Sokak'ta yeni yol açma çalışması gerçekleştirildi. Belediyem teknik personelleri gözetiminde yapılan yeni yol açma çalışmaları sonra iş makineleri ile bölgede çalışmalar yapıldı.

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Nusaybin Belediyesi' çalışmaları