Nusaybin Diclespor 1-0 Kızıltepe 47 spor

Mardin 1.Amatör Liginde Şampiyonluk mücadelesi veren Kızıltepe 47 spor ile Nusaybin Dicle spor arasında oynanan ligin son maçını 1-0 kazanan Nusaybin ekibi Şampiyon oldu.

Spor 9.04.2022 22:48:00 0
Nusaybin Diclespor 1-0 Kızıltepe 47 spor

 

Mardin 1. Amatör liginde BAL ligine yükselme hedefiyle şampiyonluk mücadelesi veren Kızıltepe ekiplerinden Kızıltepe 47 spor ile Nusaybin Dicle spor arasında oynanan ve Şampiyonu belli edecek olan son lig müsabakası Nusaybin ekibinin 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı.

 

BAL ligine çıkma yolunda Nusaybin Dicle spor ile Şampiyonluk mücadelesi veren Kızıltepe ekibi Kızıltepe 47 spor ligin son müsabakasında 21 Kasım stadyumunda karşı karşıya geldi. Şampiyonluk mücadelesi veren ve 23 maçta 21 galibiyet 2 beraberlik ve 65 puana sahip yenilgisiz iki takım arasında oynanan final maçında Kızıltepe ekibi rakibinin sert oyunu karşısında sahaya istediği oyunu ortaya koyamadı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve ilk yarısı 0-0 sona eren müsabakanın 50. dakikasında Nusaybin ekibinden Dicle Toy’un kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Maçın kalan bölümünde başka gol kaydedilemeyen maç Nusaybin Dicle spor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Kızıltepe 47 spor bu sonuçla ligi 2. Sırada tamamlarken grupta Şampiyon olan Nusaybin Dicle spor ise BAL ligine yükselmek için Mazıdağı Fosfat spor ile karşılaşacak ve bu maçtan galip ayrılan taraf önümüzdeki sezon BAL liginde mücadele etme hakkı elde ederken yenilen takım ise Mardin 1. Amatör ligine düşecek.


Anahtar Kelimeler: Nusaybin Diclespor - Kızıltepe