Nusaybin Esnaf Odası Başkanı Özel, Hastane eksiklerini Bakan Yardımcısına iletti

HABER MERKEZİ

Gündem 17.11.2023 21:56:00 0
Nusaybin Esnaf Odası Başkanı Özel, Hastane eksiklerini Bakan Yardımcısına iletti


Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, Nusaybin Devlet Hastanesindeki eksikleri iletti. Mamografi cihazının onaylandığını belirten Başkan Özel, bir hafta içerisinde mamografinin kurulmasını beklediklerini dile getirdi.

 

NESO Başkanı Ömer Özel, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı ziyaret etti. Nusaybin Devlet Hastanesi ihtiyaçları hakkında Bakan Yardımcısı Kırbıyık'a dosya sunan Başkan Özel, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne son yapılan atamalar için de teşekkür etti.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel'in Sağlık Bakan Yardımcısına sunduğu Sağlık alanındaki ihtiyaçların listesi şöyle;
"1 adet skop cihazı, 1 adet endovizyon cihazı, 1 adet hısteroskopi cihazı, 2 adet USg cihazı, 1 adet portable röntgen cihazı, Nusaybin Neriman Özel Kanser ve Erken Teşhis tarama merkezi özel mamografi cihazı ve hastane fiziki şartlarının düzeltilmesi için bakım onarım talebi.

 

Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servis fiziki şartları iyileştirmesi için ödenek onaylandığını belirten Özel, daha kullanışlı bir Acil Servis için yakında çalışmalara başlanacağını söyledi.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özel, taleplerine olumlu cevap veren Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'a teşekkür etti.