Nusaybin'de esnafa ilk yardım eğitimi verildi

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Temel İlk Yardım Eğitim Programına katıldı.

Gündem 28.06.2022 10:57:00 0
Nusaybin

Mardin 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği ile Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası iş birliğinde Mitanni Kültür Merkezi’nde düzenlenen program esnaflar ile kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personeller yoğun ilgi gösterdi.

Sayın Kayabaşı’nın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Zeynel Tunçalan ile çok sayıda esnaf ve vatandaş eğitim programına katıldı.

Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimi Acil Tıp Uzmanı Dr. Hakan Güner'in yaptığı açılış konuşmasında, İlk Yardım Eğitiminin önemine değinerek, çevremizde her gün onlarca olayın yaşandığını belirtti.

"İlk Yardım Hayat Kurtarır" sloganıyla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile ortaklaşa düzenledikleri eğitim programında katılımcılara Temel İlk Yardım Eğitimi vereceklerini belirten Güner, talep olması halinde eğitimlere devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra uzman görevliler tarafından verilen Temel İlk Yardım Eğitiminde zaman zaman videolu anlatımlarla da destek verildi.

Programın sonunda Sayın Kayabaşı, Eğitim programını düzenleyen ve katılan herkesi tebrik etti.


Anahtar Kelimeler: Nusaybin' esnafa yardım eğitimi verildi