Nusaybin'de kadına şidddet ile mücadele toplantısı

Nusaybin Kaymakamlığı Toplantı Salonunda 2022 Yılı 2. Dönem Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem 15.08.2022 14:06:00 0
Nusaybin

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı Başkanlığında düzenlenen toplantı, Nusaybin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli PDR İbrahim Acar tarafından yapılan sunumda başladı. Acar, 2022 Yılı 1. Dönem koordinasyon toplantısında alınan kararlar ve bu süre zarfında yapılan çalışmaları konusunda sunum yaptı.


Daha sonra açıklamalarda bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında tüm kurum ve kuruluşların el birliğiyle mücadele edeceğini söyledi.


Şiddete karşı sıfır tolerans anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerini ve bundan taviz vermeyeceklerini kaydeden Sayın Kayabaşı, Kadına yönelik şiddet gibi vakaların yaşanmaması için tüm kurum ve kuruluşların gerekli çalışmaları yapmaları talimatlarını verdi.
KADES Uygulamasının daha çok tanıtılmasını isteyen Sayın Kayabaşı, yapılan etkinlikler yanı sıra zaman zaman ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde de stantlar kurularak KADES Uygulamasının tanıtılması talimatlarını verdi.


Toplantı, katılımcıların görüş ve önerileriyle sona erdi.