Nusaybin´e öğretmenevi ve 12 derslikli okul yapılacak

Nusaybin´de yapılacak olan 35 odalı öğretmenevi ve 12 derslikli okul için protokol imzalandı.

Eğitim 28.10.2020 10:24:18 0
Nusaybin´e öğretmenevi ve 12 derslikli okul yapılacak

Nusaybin´de yapılacak olan 12 derslikli okul binası ve 35 oda kapasiteli öğretmenevinin yapımı için İlçe Milli Eğitim Müdürü ile hayırsever iş adamları Mehmet Emin KAYA ve Oktay MUNĞAN ile protokol imzalandı.

Protokolde Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer, Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin hazır bulundu.

Burada konuşan Demirtaş, "Hayırseverlerimiz Mehmet Emin Kaya ve Oktay Munğan ile Nusaybin´de yapılması planlanan öğretmenevi ve ilkokul yapımı için protokol imzaladık. İmzaladığımız protokolümüzün ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdür Şehmus Sümer ise "Bugün burada bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum, amacımız sadece geleceğimiz olan çocuklarımızın okumalarını sağlamak. Bu konuda herkesin elinden geldiği kadar destek olmalarını istiyor ve tüm iş adamlarının bu konuda yeterli duyarlılığı göstermelerini temenni ediyorum." dedi.

 

 Sümer, hayırsever iş adamları Mehmet Emin Kaya ve Oktay Munğan´a eğitim camiası ve Nusaybin halkı adına kendilerine teşekkür etti.