Nusaybinli Edanur Galatasaray’a transfer oldu

Nusaybin Belediye Spor Basketbol Kulübü Sporcusu Edanur Doğan, Galatasaray Spor Kulübü’ne transfer olarak, bölgemizde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Spor 30.08.2022 08:34:00 0
Nusaybinli Edanur Galatasaray’a transfer oldu

Nusaybin Belediye Spor Basketbol Kulübü Sporcusu Edanur Doğan, Yerel Lig ve Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye finallerinde göstermiş olduğu başarılı performans sonrası Galatasaray Spor Kulübü’ne transfer olarak, bölgemizde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Nusaybin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin tarafından yapılan açıklamada her yıl açılan spor okulları ve kurslarda yetenekli olan çocukların belirlenmesinde alt yapı çalışmalarının öneminden bahsetti.

Tekin: “Belediye Spor Kulübü bünyemizde sporcularımıza her branş türünde alt yapı takımları kurarak gençlerimizin spora devam etmeleri, kendilerini geliştirebilmeleri ve yeteneklerini sergileyebilmeleri için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Nitekim atmış olduğumuz doğru adımların meyvelerini toplamaya başladık. Çalışmalarımız sonucunda Wushu-Kung Fu, Taekwondo’da  onlarca Türkiye şampiyonluğundan sonra Basketbol takımlarımızda da U-14 Bölge Şampiyonluğu, U-16 Anadolu Şampiyonluğu ve Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye 4’üncüsü olma başarısını gösterdik. Sporun gelişmesinde maddi manevi desteğini esirgemeyen Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Ercan Kayabaşı’na teşekkürü borç biliriz.” dedi.

Ayrıca Tekin;  Galatasaray gibi büyük bir kulübe transfer olan basketbolcu Edanur Doğan ve kendisini yetiştiren Basketbol Antrenörü Tahir Gümüş’ü tebrik ettiğini dile getirdi.