OHAK-DER`den Soma`da vefat edenlere taziye ziyareti

OHAK-DER Başkanı m. Burhan Hedbi, Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ve Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz ile birlik Soma faciasında hayatını kaybeden Rıdvan Koçhan`ın Kızıltepe`deki akrabalarına taziye ziyaretinde bulundu.

Yaşam 19.05.2014 11:58:14 0
OHAK-DER`den Soma`da vefat edenlere taziye ziyareti

Mardin Milletvekili Abdürrahim AKDAĞ, Mardin Valisi Dr. Ahmet CENGİZ ve OHAK-DER başkanı M. Burhan HEDBİ, Soma`da meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden 4 çocuk babası Rıdvan Koçhan`ın Kızıltepe`deki akrabalarına taziye ziyaretinde bulundu.

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Ak Parti Mardin Milletvekili Abdürrahim Akdağ`la birlikte Kızıltepe`ye bağlı Yaylaevleri köyünde Koçhan için kurulan taziye çadırını ziyarete ederek, maden işçisinin yakınlarına başsağlığında bulundu.

Akdağ, “Başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra başbakanın selamını getirdiğini, acılarını paylaştığını aileye iletti.”

Taziye ziyaretinden sonra gazetecilere açıklama yapan ve Koçhan`ın ailesinin acılarını paylaşmak için ziyarette bulunduğunu dile getiren Vali Cengiz: "Ailesi Soma`da fakat burada yakınları var. Taziye için hazırlık yapıyorlar. Hem başsağlığı dilemek, taziye bildirmek hem de ailenin acılarını paylaşmak için ziyaret ettik. Çok üzücü ve milletimizi yasa boğan bir olay. Dileğimiz, temennimiz tekrar böyle bir olay meydana gelmemesidir. Tekrar tüm maden şehitlerimize rahmet diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

OHAK-DER olarak bizler de Soma`da vefat eden tüm yurttaşlarımıza Allah`tan rahmet diliyor acılı ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz...