Okullarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kızıltepe Belediyesi ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ihtiyacı olan okullarda tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

3.02.2018 15:51:42 0
Okullarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş´ın talimatıyla okullarda gerçekleştirilen tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları öğrencilerin güzel ve nezih bir ortamda eğitim görmelerini sağlanması amaçlanıyor. Bu kapsamda şimdiye kadar 9 okulun tamirat, tadilat, bakım ve onarımını gerçekleştiren Kızıltepe Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte başlatılan çalışmalarda 11 okulun bakım ve onarımına devam ediliyor.

 

?Okullara Desteğe Devam?

Öğrencilerin sağlıklı ve güvenilir mekanlarda eğitim görmelerine önem verildiğini açıklayan Kızıltepe Belediyesi yetkilileri, merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyacı olan okullarda tamirat, tadilat, bakım ve onarım desteği sağladıklarını, Okulların taleplerine göre tuvaletler, lavabolar onarılıp, duvarlar boyanarak yeni ve güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Aynı zamanda elektrik, su tesisatı, fayans döşeme, su deposu alımı ve çatı tamiratlarından bahçe duvarlarına kadar birçok çalışma desteği sağlandığı açıklandı.