Olgaç Ailesi’nden Ak Parti Mardin Adayı Abdullah Erin’e Büyük Destek

Mardin’in önde gelen ailelerinden Olgaç Ailesi’nden AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin’e tam destek.

Gündem 12.02.2024 21:18:00 0
Olgaç Ailesi’nden Ak Parti Mardin Adayı Abdullah Erin’e Büyük Destek

AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, Olgaç Ailesi’nin ileri gelenleri ileri birlikte her yaştan gelen diğer aile fertleriyle bir araya gelindi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç’ında birer konuşma yaptığı buluşmada, Mardin adına çok önemli bir sürecin arefesine yaklaşmış bulunduklarını ifade eden Başkan Adayı Abdullah Erin, “Olgaç Ailesi gibi tanınmış ve herkesçe olumlu bilinen ailelerin desteği büyük önem arzetmektedir. Buraya kadar gelerek desteklerini ileten Olgaç Ailesi’ne şükranlarımı sunuyorum. Çok önemli bir sürecin ortasında yer almaktayız. Tarım, ticaret ve turizm kenti olarak ilk akla gelen isimlerin başında yer alan kadim Mardin için büyük projeleri hayata geçirmek istiyoruz. İşte tamda bu aşamada bizlerin yapacağı çalışmalar Mardin’i en ileri seviyeye taşıyacaktır.”


Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erin, “Din, dil, ırk, ilçe, mahalle ve sokak ayırımını asla yapmaksızın Mardin’in her bir metrekaresine hizmet götürmek için can atıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukunun Mardin’de ezelden beri var olduğunu biliyoruz. İşte bu duygu harmanıyla birlikte Mardin’e yakışan hizmetleri sunmak için birlik içerisinde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bizler tüm teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. Birçok yere defalarca gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz. Yeter ki Olgaç Ailesi gibi bizlere güvensinler. Çünkü Allah’ın izniyle Mardin’in çehresini değiştirecek tek mecra bizler olacağız.”