Önce eşini sonra kendini öldürmek istedi!

Kızıltepe ilçesinde 2 çocuk annesi eşini öldürmek maksadıyla bıçakladıktan sonra ilaç alarak intihara kalkıştı. Karı kocanın hayati tehlikesi devam ediyor.

Asayiş 22.08.2023 08:38:00 0
Önce eşini sonra kendini öldürmek istedi!

Kızıltepe İlçesi merkez Yenikent Mahallesinde bugün akşam saatlerinde bir apartman dairesinde yaşanan olayda 2 çocuğunu evin odasına kilitledikten sonra eşi Şükran Batıhan’ı bıçaklayan Veysi Batıhan adındaki kişi daha sonra kendiside hap içmek suretiyle intihara kalkıştı.

Karı-Koca arasında neden yaşandığı henüz belirlenemeyen olayda iki çocuğunu ayrı bir odaya kilitledikten sonra 34 yaşındaki eşi Şükran Batıhan’ı öldürmek maksadıyla 5 ayrı yerinden bıçaklayan Veysi Batıhan daha sonra kendisini bir odaya kilitleyerek çok sayıda ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği belirtildi.

Olayın ardından komşuların ihbarı üzerine çiftin yaşadığı eve çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle evin kilitli kapısının açılmasıyla sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Şükran Batıhan 112 acil ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra evde yapılan aramada başka bir oda da kendini kilitleyen 38 yaşındaki Veysi Batıhan’ın intihar etmek istediği ile çok sayıda ilaç almış ve baygın bir vaziyette bulunduğu belirlendi.

Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan Batıhan Çiftine yapılan müdahalelerin ardından Veysi Batıhan’ın Özel hastane yoğun bakım servisine sevk edildiği ve çiftin  hayati tehlikelerini devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan çiftin 2 çocuğun ise genel durumlarının iyi olduğu ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne teslim edildiği belirlendi.


Anahtar Kelimeler: eşini sonra kendini öldürmek istedi!