Orhan Miroğlu´ndan Mardin Devlet Hastanesine teşekkür ziyareti

25. ve 26. Dönem Ak Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti MKYK Üyesi- Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu, ve Eşi Canan Miroğlu Kurban Bayramı münasebetiyle Mardin Devlet Hastanesi Yönetimi ve çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Gündem 20.08.2019 16:52:48 0
Orhan Miroğlu´ndan Mardin Devlet Hastanesine teşekkür ziyareti

25. ve 26. Dönem Ak Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti MKYK Üyesi- Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı  Orhan Miroğlu, ve Eşi Canan Miroğlu Kurban Bayramı münasebetiyle Mardin Devlet Hastanesi Yönetimi ve çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

 

25. ve 26. Dönem Ak Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti MKYK Üyesi- Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu ve eşi Canan Miroğlu  merhum babası İsmail Miroğlu´nun , Mardin Devlet Hastanesinde  yattığı ve tedavi gördüğü süre zarfında başta İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz´a, Hastane Yönetimine, görev yapan sağlık çalışanlarına ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek Çiçek sundu.

 

Orhan Miroğlu´nun Babası İsmail Miroğlu Temmuz ayında Midyat Devlet Hastanesinde    tedavi gördüğü sırada aniden rahatsızlanarak beyin kanaması geçirmesi üzerine , burada yapılan müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesi Nüroloji Bölümü Yoğun Bakım Ünitesine tedavi altına alınmış ve Arife günü sabahı Mardin Devlet Hastanesinde vefat etmişti.