Orhan Miroğlu´ndan teşekkür mesajı

25. ve 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi- Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu, babasının vefatı sebebiyle kendisini yanlız bırakmayanlar için bir teşekkür mesajı yaynladı.

Gündem 20.08.2019 17:19:07 0
Orhan Miroğlu´ndan teşekkür mesajı

25. ve 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi- Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu, babasının vefatı sebebiyle kendisini yanlız bırakmayanler için bir teşekkür mesajı yaynladı.

 

Miroğlu şunları dile getirdi: "Babam İsmail Miroğlu´nun vefatı sebebiyle telefonla arayarak taziye dileklerinde bulunan ve yasımızı paylaşan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş´a, siyasi partilerimizin grup başkan vekillerine, kabinemizin değerli bakanlarına, AK Parti ailesinin değerli yöneticilerine ve mensuplarına, bizi ziyaret edip onurlandıran ve acımıza ortak olan, okuttuğumuz Mevlid-i Şerif´e katılan,değerli Mardin valimize, İl Emniyet Müdürümüze, Başsavcımıza, Tugay ve Alay Komutanlarımıza, il ve ilçe kurum müdürlerimize, il müftümüz ve kıymetli hocalarımıza, asker sivil bürokrasisinde görev yapan bürokratlarımıza, korucu kardeşlerimize, il sağlık müdürümüz başta olmak üzere, tedavi sürecinde ilgilerini esirgemeyen Midyat ve Mardin Devlet Hastaneleri doktorlarına, hemşire ve hizmetli kardeşlerimize, milletvekillerimize, AK Parti ve MHP il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, kıymetli kaymakamlarımıza, kanaat önderlerimize, aşiret liderlerimize ve mensuplarına, sivil toplum örgütü temsilcileri ve mensuplarına, çevre illerin  büyükşehir, ilçe ve belde belediye başkanlarına, Urfa valimize, yerel ve ulusal medyamızın kıymetli yazar ve gazetecilerine, iş dünyasının değerli temsilcilerine, muhtarlarımıza, din alimlerimize, Süryani ve Ezidi vatandaşlarımıza ve onların temsilci ve liderlerine, ve Türkiye´nin dört bir yanında yaşayan, üzüntülerini bildiren babamın dostlarına, taziye günlerinde bizi yalnız bırakmayan vefakar arkadaşlarımıza, ve tabi taziye evine gelip merhuma fatiha okuyan, taziye evinde hizmet sunan işçi kardeşlerimize, acımıza ortak olan Mardin halkına ve babamın her zaman derin bir bağılılık ve saygıyla andığı Keferhavar( Gelinkaya)lı hemşehrilerimize ziyadesiyle müteşekkiriz. Allah hayırlarını kabul etsin."