“OSB’lerde Rehberlik ve Teftiş Uygulamaları Toplantıları” Mardin’de başladı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından organize edilen “OSB’lerde Rehberlik ve Teftiş Uygulamaları Toplantıları”nın ilki Mardin Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirildi.

Gündem 17.10.2023 07:55:00 0
“OSB’lerde Rehberlik ve Teftiş Uygulamaları Toplantıları” Mardin’de başladı

OSBÜK’ün Türkiye genelinde bölge bölge organize ettiği “OSB’lerde Rehberlik ve Teftiş Uygulamaları Toplantıları”nın ilki Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki OSB’lerin katılımıyla Mardin’de başladı.

OSBÜK ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın organize sanayi bölgelerinde ortak denetim kültürünün oluşturulması amacıyla düzenlenen toplantıya OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erdim Noyan, Mardin Vali Yardımcısı Muhammed Taha Canpolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkan Yardımcıları Halil Berker Kanmaz, İlker Tura , Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettişi Dr. Soner Altaş, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Muhammed Kolcu katıldı.

Mardin Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde yapılan “OSB’lerde Rehberlik ve Teftiş Uygulamaları Toplantıları ile ilgili olarak Mardin OSB başkanı Nasır Duyan yaptığı açıklamada, ilk toplantının Mardin’de yapılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek tüm katılımcılara Mardin OSB adına teşekkür ettiğini söyledi.