Osmanzade yeni konseptiyle hizmetinizde

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde daha öncede hizmet sektöründe faaliyet yürüten Osmanzede Cafe ve Pastanesi yenilenen yüzü ve yeni konseptiyle hizmete girdi.

Gündem 25.08.2022 13:13:00 0
Osmanzade yeni konseptiyle hizmetinizde

Kızıltepe Yenikent Mahallesinde genç girişimci Orhan Kılınç’ın devraldığı Osmanzede Cafe ve Pastanesi yenilenme çalışmalarını tamamladı. Kafenin açılışına Kaymakam Hüseyin Çam, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan, Kızıltepe Ziraat Oda Başkanı Bedirhan Dinler ve çok sayıda davetli katıldı.

Huzurlu bir mekan arayanların yeni tercihi Osmanzede Cafe ve Pastane

Zengin menüsü, kalifiye personelleriyle hizmete devam eden Osmanzede Cafe ve Pastane birçok değişiklik yaptı. Müşterilerine huzurlu bir ortam sunan Osmanzede Cafe ve Pastane artık yeni bir kimlikle hizmet veriyor. Osmanzede Cafe ve Pastanesi’nin yeni işletmecisi Orhan Kılınç, “Kızıltepeli hemşerilerimizi mekanımıza bekliyoruz. Müşterilerimizin talep bizin için çok önemli. Beklentilerin ne olduğun iyi bir şekilde araştırıp ona göre hizmet vereceğiz. Kızıltepelilerin aileleri ve dostları ile güzel bir zaman getirebileceği bir mekan haline getirdik.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Osmanzade konseptiyle hizmetinizde