Otomobil lastiğini taktığı bisikleti görenleri şaşırtıyor

Mardin´in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Nurullah Uğur´un bisikletine otomobil lastiğini takması görenleri şaşkına çeviriyor.

Yaşam 24.06.2020 23:53:17 0
Otomobil lastiğini taktığı  bisikleti görenleri şaşırtıyor

Kızıltepe ilçesinde yaşayan Nurullah Uğur,  bisikletinin sık sık patlayan arka lastiğine çözüm bulmak için çeşitli arayışlara girdi. İnternetten öğrendiği bilgilerle tek başına otomobil lastiğini  bisikletinin arka lastiğine yerleştirdi. Bunun sayesinde düşmekten de kurtulan Uğur, Kızıltepe´nin cadde ve sokaklarını bisikletiyle geziyor. Bisikleti gören vatandaşlar hayretler içerisinde kalarak bu ilginç bisikletin fotoğrafını da çekmeyi ihmal etmiyor.

 

?İnsanların ilgisini çekti?

 

Bisikleti sürerken az da olsa zorlandığını anlatan Uğur, vatandaşların ilgisinden de memnun olduğunu kaydetti. Uğur, ?Ben bu bisikleti bir sayfa da gördüm ve ilgimi çekti. İlk önce kendi bisikletimi parçalayıp teker bulup ona göre ayarladım. Arkası araba önü bisiklet oldu. Düşme tehlikesi hiç yok. Güzel sürülüyor, insanların baya bir ilgisini çekti. Bisikletin üstüne binip fotoğraf çekiyorlar" dedi.

 

?İlginç bir bisiklet olmuş?

Cumhuriyet Meydanında gördüğü ilginç bisikleti çok merak ettiğini anlatan Emir Aydoğan, ?Bisiklete baktım arka lastiği otomobil lastiği çok ilgimi çekti. Hemen arkadaşın yanına geldim ve bisiklet hakkında bilgi aldım. Biraz fotoğraf da çektirdim. Gerçekten de arkadaşı takdir ettim, çok güzel bir fikir. Baya ilginç olmuş. Ben buna mucit derim. Arkadaşın elinden tutan birileri olsa demek ki neler yapardı? diye konuştu.