Ozan Kabak’ın akrabası Mardin 1969 Spor’da

HABER SELMAN GÜNEŞ

Spor 17.01.2024 13:05:00 0
Ozan Kabak’ın akrabası Mardin 1969 Spor’da

Mardin 1969 Spor’un U-19 takımında oynayan Derikli 18 yaşındaki Muhamed Hasan Yıldırım, bir dönem Galatasaray, Liverpool ve Schalke’de forma giyen Ozan Kabak’ın akrabası. Oyun stiliyle de Kylian Mbappé’ye benzetilen Muhamed Hasan Yıldırım, akrabası Ozan Kabak gibi Avrupa takımlarında top koşturmak istiyor.

Mardin’in Derik ilçesinde 2005 yılında 7 çocuklu bir ailede dünyaya gelen Muhammet Hasan Yıldırım, daha 6 yaşındayken babasının işi yüzünden ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Daha çocukluk yıllarında futbola olan ilgisi bilinen Muhammed Hasan Yıldırım, yeteneğiyle o yaşlarda büyük beğeni aldı.

İstanbulspor’un alt yapısına giden Yıldırım burada da yeteneğiyle birçok futbolcu arasından sıyrılmayı başardı. İstanbulspor’da büyük gelişim gösteren 18 yaşındaki Muhammed Hasan Yıldırım, Galatasaray’ın eski futbolcusu Ozan Kabak’ın yakın akrabası.

YILDIRIM, Mardin 1969 Spor’un U-19 takımı için İstanbulspor’dan ayrılarak  Mardin’e yerleşti. Sağ açık ve sol açık oynayabilen Muhammed Hasan Yıldırım’ın yeteneği  a takımda ki hocaların güzünden kaçmadı. Mardin 1969 Spor a takımı ile devre arası kampına da katılan Muhammed Hasan Yıldırım, hocalarımdan tam not aldı. Yıldırım, yeteneğiyle Mardin’de futbol camiasında gelecek vadeden futbolcular arasında gösteriliyor.

“Hedefim Avrupa’da oynamak”

Kylian Mbappé’yi kendisi için idol olarak gören Muhammed Hasan Yıldırım,  hedefinin akrabası olan Ozan Kabak gibi Avrupa’ya gitmek. Muhammed Hasan Yıldırım, “Bugün Mardin 1969 Spor’un U-19 takımında oynuyorum. Zaman zaman a takım ile de antrenmanlara çıkıyorum. Hocalarım beni devre arası kampına da götürdü. Hocalarımın ilgisi beni çok memnun ediyor. Ben de daha iyi yerlere gelmek için çalışıyorum. Kendi oyun stilimi Kylian Mbappé’ye benzetiyorum. Arkadaşlarım da oyun stilimi Kylian Mbappé’ye benzetiyor. Hedefim Avrupa’da oynamak. Önemde kendi akrabam olan Ozan Kabak  örneği var. Galatasaray’dan Avrupa’ya açıldı. Schalke’de oynadı, Liverpool’da oynadı. Şimdi de Hoffenheim’da oynuyor. Benim de hedefim Avrupa’da oynamak ve bunun için çalışıyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Kabak’ akrabası Mardin