​Özel hastaneden 10’uncu yıl dönümü kutlaması

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hizmet veren Özel İpekyolu Hastanesi, kuruluşunun 10'uncu yılı münasebetiyle kutlama gecesi düzenledi.

Gündem 13.11.2020 15:07:00 0
​Özel hastaneden 10’uncu yıl dönümü kutlaması

Bölgeye 10 yıl önce hizmet vermeye başlayan Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi, bir düğün salonunda pandemi kuralları çerçevesinde kutlama gecesi düzenledi. Geceye hastane yönetimi başta olmak üzere İpekyolu Hastanesi personeli katıldı.

Kutlama gecesinin açılış konuşmasını Başhekim Kamuran Elçiçek yaptı. Hastanenin bugünlere ulaşmasında emeği bulunanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başhekim Elçiçek, “10 yılda kazandığımız deneyimi, daha verimli ve insan sağlığına daha çok hizmet eden bir kurum olarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

“Mevcut kapasitemizin tümünü kullanıyoruz”

Elçiçek, “Özel İpekyolu Hastanemiz 2010 yılından beri bölgeye hizmet vermektedir. İlk hasta alımını 12 Kasım 2010 yılında aldık. Bugün 10’uncu yılımızı kutluyoruz. İnşallah tekrarları da nasip olur. 62’si yoğun bakım olmak üzere 133 yatak kapasitesine sahibiz ve mevcut kapasitemizin tümünü kullanıyoruz. Geçen zamanda iyisiyle kötüsüyle birçok şey yaşadık. İyi olanların, daha iyisini nasıl yaparız diye düşünmemiz lazım. Olumsuz olanlardan da kendimize ders çıkarmamız lazım. Bu dersleri gelecek planlarımız arasına yerleştirerek, daha iyisini yapmamız gerekiyor.” diye konuştu.
“Bizi destekleyen herkese ve çalışan tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum”

 Pandemi hastanesi olduklarını hatırlatan Elçiçek, şöyle dedi:

“Pandemi hastanesi olmak diğer hastalardan ödün vermek anlamına geldiği için diğer illerdeki birçok özel hastane buna yanaşamadı ancak bizler ticari kaygıyı bir kenara bırakarak 'önce insan sağlığı' dedik. Halk sağlığını önceliğimiz arasına koyarak bu zorlu süreçte elimizden gelen desteği verdik, vermeye devam ediyoruz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hasta sayılarında bir artış söz konusu, temennimiz bu süreci en az zararla atlatmak ve sağlıklı günlere hep birlikte kavuşmaktır. Bu yüzden hastane personelimize sık sık tekrarladığımız tedbirleri bir kez daha hatırlatıyoruz. Maske, sosyal mesafe ve hijyen diyoruz. Hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bu güzel geceye katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen herkese ve çalışan tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” 

İkram edilen yemeğin ardından 10’uncu yıl pastası kesildi. (İLKHA)
 


Anahtar Kelimeler: hastaneden dönümü kutlaması