Özlemiyle geldiği Kızıltepe’de hayatını kaybetti

Mardin Kızıltepe ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gencin bir Bursa’da yaşadığı ve sıkıldığı için memleketine gezmeğe geldiği belirlendi.

Asayiş 15.11.2023 21:22:00 0
Özlemiyle geldiği Kızıltepe’de hayatını kaybetti

Kızıltepe İlçesi merkez Turgut Özal Mahallesi Mardin Caddesi üzerinde dün gece yarısı sabaha doğru meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Servet Vural’ın Bursa’da yaşadığı ve Kızıltepe’ye olan hasretini gidermek için bir haftalığına memleketine geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Irak’a taşımacılık yapan sürücü olan bir babanın oğlu olan ve 5 çocuklu bir ailenin çocuğu olan 23 yaşındaki Servet Vural’ın ailece yerleştikleri Bursa da tesisatçılık yaptığı belirlenirken yaşadığı Bursa’dan sıkıldığı için bir haftalığına memleketi Mardin Kızıltepe ilçesi Erikli Mahallesine ( Alimışmış köyü ) geldi.

 

Kaza gecesi 41 AJD 293 plakalı araçla ailesinin köyüne, ilçeye bağlı kırsal Erikli köyüne dönerken kullandığı araç aşırı hızdan takla attı. Yapılan ihbar sonucu kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri hurdaya dönen araç içindeki Servet Vural’ın hayatını kaybettiğini belirledi.


Kazanın ardından olaydan haberdar edilen Annesi, babası ve ailesi çocuklarının defni için Kızıltepe’ye geldiği öğrenildi.