"Paralel yapılarla mücadele devam edecek"

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekilli Muammer Güler, devlet içindeki paralel yapılanmalarla mücadelenin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Politika 12.08.2014 10:51:56 0

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekilli Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey ile Abdurrahim Akdağ, seçim sonucunu değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş ile Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış ile birlikte partinin diğer yöneticilerinin de hazır bulunduğu parti binasında seçim sonuçlarına dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Muammer Güler, yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

Güler şöyle konuştu: “Öncelikle bu bölge için önemi olan çözüm sürecinde kararlılıkla durulacak. Devlet içindeki paralel yapılanmalarla mücadele kesintisiz devam edecek. Ekonomik istikrar ve yatırımlar hiç durmayacak. Bunların takipçisi olacak bir lider, Mardin`i çok seven bir lider, Mardin`in meseleleriyle de yakından ilgileneceğini burada Mardin meydanında ifade eden bir lideri Cumhurbaşkanı görmenin huzuru içindeyiz. Ben, öncelikle ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

"Oy kaybı masaya yatırılacak"

Yapılan konuşmaların ardından bir gazetecinin yerel seçimlere göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’de 20 bine aşkın bir oy kaybı orantısı olduğu yönündeki tespiti üzerine Güler, “Henüz tam anlamıyla seçim sonuçlarını irdelemiş değiliz, ancak çeşitli nedenlerden kaynaklı bir kayıp olduğunu görüyoruz. Sandık başına gitmeyenler var vesaire. Teşkilattaki arkadaşlarımızla birlikte bütün bu nedenleri masaya yatıracağız.” diye konuştu. (İLKHA)