Rıdvan Aşar’ın acı günü

Mardin 1969 Spor  Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar’ın uzun bir süredir kanser tedavisi gören 71 yaşındaki amcası Hasan Aşar, hayatını kaybetti.

Gündem 18.06.2023 12:04:00 0
Rıdvan Aşar’ın acı günü

Başkan Rıdvan Aşar’ın amcası Hasan Aşar, yaklaşık 4 yıldan beridir Diyarbakır’da kanser tedavisi görüyordu. Durumu ağırlaşan Aşar, dün evinde hayata gözlerini yumdu.

Merhum Hasan Aşar, Eroğlu Mahallesi aile kabristanlığında defnedilirken Aşar ailesi taziyeleri Eroğlu Mahallesi’nde kabul ediyor. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş da Rıdvan Aşar’ı acı gününde yalnız bırakmadı. Vali Demirtaş, Aşar ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Demirtaş, paylaştığı baş sağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Mardin 1969 Spor Başkanı Rıdvan Aşar’ın vefat eden amcası için taziye ziyaretinde bulunduk. Merhuma Allah’tan rahmet, Aşar ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun.”

Mardin 1969 Spor resmi sosyal medya hesaplarından da bir baş sağlığı mesajı yayınlandı. Paylaşımda “Kulüp Başkanımız Rıdvan Aşar’ın uzun bir süredir tedavi gören çok kıymetli amcası Hasan Aşar’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hasan Aşar amcamıza Allah’tan rahmet, başta Başkanımız Rıdvan Aşar’a ve kederli Aşar ailesinin fertlerine sabırlar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 


Anahtar Kelimeler: Rıdvan