Sabahın ilk ışıklarında yıkama çalışması

Yaşam 29.09.2014 09:42:08 0
Sabahın ilk ışıklarında yıkama çalışması

       Cadde ve Kaldırım Yıkama çalışmalarına İlçemizin ihtiyaç duyulan bölgelerinde tüm hızıyla devam edilmektedir. Kaldırım ve Yol Yıkama çalışması gece gündüz demeden devam ediyor. Özellikle Esnafların olduğu bölgelerde yol ve kaldırım yıkama çalışması gece yapılmaktadır. Amacımız esnaflarımızın işyerlerini açmadan önce cadde ve kaldırımların yıkanmış olması. 

         Öncelikli olarak kaldırımlar, cadde ve sokaklar çöp konteynır etrafları, semt pazarları, meydanlar ve okul bahçeleri yıkamaları olacak ve İlçemizin tümüne götürülecektir. Yol ve kaldırım yıkama çalışması, Temizlik İşleri Personelleri tarafından gece ve gündüz vardiyalarında  yapılacak olup ihtiyaç duyulan yerlerde köpük ile yıkama çalışması yapılmaktadır.

          Mardin Caddesi, Urfa Caddesi ve Ordu evi karşısı caddelerinin ve kaldırımlarının yıkama çalışmaları esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın rahatsız olmamaları için gece yapılmıştır. Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak yıkama çalışması yapılan yerlerde mümkün derecede yurttaşlarımızın sigara İzmaritlerini kaldırımlara atmamaları, çöplerini çöp poşetlerine ve çöp konteynırlara bırakmaları dile getirildi.


Anahtar Kelimeler: