Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin’de İncelemelerde Bulundu

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e geldi.

Gündem 5.08.2023 08:49:00 0
Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin’de İncelemelerde Bulundu


Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, programı kapsamında ilk olarak Mardin Valiliğini ziyaret etti.


Valiliğe gelişinde; Vali Mahmut Demirtaş, tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Valilik Şeref Defterini imzalamasının ardından yanındakilerle birlikte Valilik Makamına geçti.


Bakanlığın Mardin’e dair projeleri ile İlimizdeki çalışmaların da ele alındığı ziyarette Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Vali Demirtaş’a misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Kendilerini İlimizde ve Valiliğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Vali Demirtaş, ziyaretleri için Bakan Yardımcısı Kırbıyık’a teşekkür etti.


Valilik ziyaretinin ardından Bakan Yardımcısı Kırbıyık, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek sağlık hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı.


Bakan Yardımcısı Kırbıyık, daha sonra hasta kabulünün başladığı Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet ile çalışmaların sürdüğü Şehir Hastanesi ve Kızıltepe Devlet Hastanesi Ek hizmet binası inşa alanında yerinde incelemelerde bulundu.
Bakanlığın yatırımlarını incelemelerinin ardından Bakan Yardımcısı Kırbıyık, ilimizden ayrıldı.


Bakan Yardımcısı Kırbıyık’a AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz ve AK Parti İl Başkanı Vahap Alma eşlik etti.