Şahin, Çocuk Bayramında çocuklarla bir araya geldi

Ak parti Kızıltepe ilçe başkanı Bülent Şahin 23 Nisan çocuk bayramı dolayısıyla çocuklarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Gündem 24.04.2022 12:42:00 0
Şahin, Çocuk Bayramında çocuklarla bir araya geldi

Ak parti Kızıltepe ilçe başkanı Bülent Şahin ve teşkilat mensupları, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla çocuklarla akşam yemeğinde bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti.

 

Çocuk bayramında çocuklarla akşam yemeğinde bir araya gelerek iftar açıp günlerini kutlayan Şahin yarının teminatı olan çocukların her zaman yanında olduklarını belirterek,  “ Çocuk bayramının olduğu bu önemli günde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımızın bu güzel günlerinin Ramazan ayı'na denk gelmesi ve beraber iftar açmamız bizleri son derece mutlu etti. Ramazan bayramının da yaklaşmasıyla çocuklarımızla iki bayramı bir arada yaşamış olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli egemenlik ve çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlayıp başarı diledim.”

Her bir çocuğun kendileri için çok değerli olduğunu ve bütün çocuklara milli ve kültürel değerleri öğretmek ve yaşatmanın herkesin görevi olduğunu belirten Şahin, Her zaman çocukların yanında olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.