Şahin’den 20’nci kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, AK Parti’nin 20’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Politika 15.08.2021 17:30:00 0
Şahin’den 20’nci kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte 20 yıllık süreçte, Türkiye’de ekonomi, sağlık, eğitim, ulaşım, kalkınma ve benzeri bir çok alanda ilkleri hayata geçilerek vatandaşların daha kaliteli bir yaşam alanlarını oluşturduğunu belirterek, Parti olarak insan odaklı hizmetlerin süreceğini söyledi.

 

Şahin mesajında , “Huzur ve güven ortamını inşası ve koruyucusu olarak vatandaşın gönlünde taht kuran AK Parti, mazlum ve mağdurun her hakkına insan haklarına sahip çıkan tek parti oldu. Ülkemizde Dünya’da her olayda dik duruşundan asla taviz vermeyen kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, muhatap kim olursa olsun sözünün arkasında durarak Türkiye’nin günden güne güven kazanmasına, dış siyasette tarih yazmasına vesile oldu.

AK Parti, ülkemizi yeni yüzyıla taşıyacak inanç, heyecan, vizyonla ilk Günkü Aşkla, Memleket ve Millet Sevdasıyla Reisimiz öncülüğünde koşar adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Ak partimizin 20. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun. Milletimize hizmet yolunda nice AK yıllara diyorum”. ifadelerine yer vedi.


Anahtar Kelimeler: Şahin’ kuruluş dönümü mesajı