Şahin’den 21. kuruluş yıldönümü mesajı

Ak Parti Kızıltepe ilçe başkanı Bülent Şahin, AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Politika 17.08.2022 23:58:00 0
Şahin’den 21. kuruluş yıldönümü mesajı

İlçe Başkanı Bülent Şahin yayınladığı mesajda, Siyasi hayata atıldığı ilk günden bu yana İktidarda olmalarının halkın partisi olmasından kaynaklandığını söyledi.

Şahin, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin siyasi hayatında vatandaştan yana birçok kararları hayata geçirdi. Ezberleri bozarak, girdiği her seçimden vatandaşın desteğini alarak gücüne güç katıp ilerleyen tek parti AK Parti’dir.

Dünü yaşayanlar bilir, kısa ömürlü koalisyon hükümetleri, batan hortumlanan bankaları, yolsuzluk ve haksızlığın hüküm sürdüğü, ekonomi, sağlık, eğitim, ulaşım, insan hakları gibi başlıca konularda neler yaşandığı vatandaşa neler yaşatıldığını hepimiz biliriz. Bu olumsuz siyasi ve ekonomik ortamda 21 yıl önce kurulan AK Parti, sorunların üstesinden gelme beceri ve başarısı ile halka verdiği güven ile ülke çıkarları söz konusu olduğunda dik duruşu ile asil milletimizin sürekli artan desteğiyle 21 yıldır ülkemize vatandaşımıza hizmet etmektedir.

Kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, muhatap kim olursa olsun sözünün arkasında durarak Türkiye’nin günden güne güven kazanmasına, dış siyasette tarih yazmasına vesile oldu”.

Doğruluk, huzur ve güvenin adresi olarak vatandaşın gönlünde taht kuran AK Parti, mazlum ve mağdurun hakkına sahip çıkan tek parti olarak ülkemizin doğusu ve batısını bir tutarak dil, din, ırk, renk ve mezhep ayırımına gitmeksizin hizmet politikasını her yere ulaştırmaktadır. Yıllardır yapılamayan köprü, yol, okul, hastane, havaalanı, üniversite, iş alanları, sosyal alanlar ve benzeri tüm alanlarda yaptığı büyük ataklarla dünyanın bakışlarını üzerine çeken AK Parti emin adımlarla yoluna devam ediyor.”

AK Parti hükümeti, milletimizin huzuru ve refahı için gecesini gündüzüne katan lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kararlı adımlar atmaya devam etmektedir. Bu güvenle engin vizyonu ile tarihi yeniden yazan AK Parti inşallah 2023 seçimlerinde de halkımızın destekleriyle yeni kapıları aralayacaktır.”

Bu duygularla AK Partimizin 21. kuruluş yıldönümünün ülkemize, milletimize ve tüm hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”