Şampiyon Turgut Özal Mahallesi

Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında oynanan final maçında Ersoylu Mahallesi futbol takımını 1-0 yenen Turgut özal mahallesi futbol takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Spor 8.09.2014 09:09:28 0
Şampiyon Turgut Özal Mahallesi

Merkezi Kızıltepe’de bulunan Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği tarafından organize edilen ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen `Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol` projesi kapsamında 09.Ağustos 2014 tarhinde Kızıltepe de düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

Gençleri zararlı alışkanlıklardan alıkoymak ve spor yapmaya teşvik etmek amacı ile düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının final maçında turnuvanın namağlup takımı Turgut özal mahallesi Şampiyon olurken ikinciliği Ersoylu Mahallesi, üçüncülüğü ise damlalı mahallesi futbol takımını ile Dikmen Mahallesi futbol takımları paylaştı.

Kızıltepe Şehir stadında oynanan final müsabakasında Ersoylu Mahallesi futbol takımı ile Turgut Özal Mahallesi futbol takımları karşı karşıya gelirken maçı Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı İsmail Asi, Belediye başkan yardımcısı Şükrü Yıldırım,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, iki takımın taraftarları, sporseverler ve bir çok davetli izledi.

Sıcak havada oynanan maçta iki takımda vasat bir futbol sergilerken, 35’er dakikadan iki devreli oynanan maçın ikinci yarısında 40. DakikadaTurgut özal mahallesi futbol takımından Mehmet Emin ceza sahası içinde topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra her iki takımda gol atma becerisi göstermeyince maç Şampiyon Turgut özal mahallesi futbol takımının 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ardından düzenlenen tören ile şampiyon olan Turgut özal mahallesi futbol takımı futbolcularına madalya ve kupalarını Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Turnuvada ikinci olan Ersoylu Mahallesi futbol takımı futbolcularına madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, üçüncü takıma ödülünü iseBelediye başkan yardımcısı Şükrü Yıldırım verdi.

Törenin ardından turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettiğini belirten Kaymakam Ermiş, bu tür turnuvaların başarı için rekabeti güçlendirdiğini ve sportif başarıları vesile olduğunu belirterek buna benzer turnuvaların futbolun yanısıra diğer branşlarda da uygulanması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.