Sarı Başaklar´dan gol yağmuru

Kızıltepe Belediyespor 1-0 geriye düştüğü Midyat Belediyespor maçında 7-1 kazanarak muhteşem bir geri dönüş yaptı. Sarı başaklar 37 puanla liderliğini sürdürdü.

Spor 2.02.2019 14:33:22 0
Sarı Başaklar´dan gol yağmuru

SELMAN GÜNEŞ

Mardin 1´inci Amatör Ligi´nin lideri Kızıltepe Belediyespor Midyat Belediyespor´u ligin 13´üncü haftasında Kızıltepe İlçe Stadı´nda konuk etti. Kızıltepe temsilcisi Midyat ekibini 7-1 gibi bol gollü bir skorla yenerek 13 maçta 12´inci galibiyetine imza attı. 

İLK YARIDAN NOTLAR

Sarı Başaklar maça iyi başlasa da ilk golü kendi kalesinde gördü.  25´inci dakikada Midyat Belediyespor 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran Sarı Başaklar Mehmet İlter´in golüyle 40´ıncı dakikada durumu beraberliğe getirdi. Maçta durum 1-1 oluyor. 45´inci dakikada Kızıltepe Belediyespor bulduğu gol ile durumu 2-1´ e getirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla bitti.

İKİNCİ YARIDAN NOTLAR

Kızıltepe temsilcisi maçın ikinci yarısında dakikalar 55´i gösterirken Yusuf Erkan´ın ayağından bulduğu gol ile durumu 3-1´e getiriyor. 58´inci dakikada devreye Sarı Başaklar´ın gol makinesi Sercan Algü, giriyor ve durumu 4-1´e getiriyor. 70´inci dakikada Midyat Belediyesporlu futbolcular karambolde meşin yuvarlağı kendi kalelerine gönderiyor. Maçta durum 5-1´e geliyor. 80´inci dakikada Kızltepe Belediyespor  durumu 6-1´e getiriyor. Karşılaşmanın 86´ıncı dakikasında bu sefer sahneye İzzettin Kepenç giriyor ve Kızıltepe Belediyespor 7-1 öne geçiyor. Karşılaşmanın başka dakikalarında gol olmayınca Kızıltepe temsilcisi 7-1 gibi net bir skorla 3 puan alıyor.

Kızıltepe Belediyespor ligde oynadığı 13 maçta 1 beraberlik ve 12 galibiyetle namağlup yoluna devam ediyor. Sarı Başaklar 37 puanla liderliğini sürdürüyor.

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Sarı Başaklar yağmuru