Sebze ve Meyve Hali revize edilecek

Yaşam 10.09.2014 10:29:52 0
Sebze ve Meyve Hali revize edilecek

Mardin Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Kızıltepe`de bulunan Sebze ve Meyve Hali revizeden geçecek. Artan nüfus ile beraber ihtiyaçları karşılamada zorluk çeken Sebze ve Meyve Hali revize edilecek.

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı İsmail Ası, DBP İlçe Eşbaşkanı kemal Ece, Sebze ve Meyve Hal Müdürü Mustafa Karaboğa beraberindeki heyet ile hal esnafını ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnafların istek ve taleplerini dinleyen Eşbaşkan Ası, esnaflara halin revize edileceği müjdesini verdi

Konuya ilişkin açıklama yapan Ası, “Hal içi trafik sorununu çözmek için giriş kapısının yerini değiştireceğiz. Yük kantarının da halin girişine yapılacağı görüşüldü. Yapılacak çalışmalar kapsamında  deforme olan asfalt yerine ise Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ileri ki bir takvimde kilitli parke döşenecek. Esnaflarımızla el ele vererek temiz, düzenli ve ihtiyaçlara cevap veren bir hal için çalışacağız. Desteklerini esirgemeyen esnaflara teşekkür ediyorum. Yakın bir tarihte çalışmalarımıza başlamak için gerekli adımları atacağız” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: