Şehit Çocukları Karacadağ’ın Keyfini Çıkardı

Şehit çocuklarına karne hediyesi Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’dan geldi. Çam’ın destekleriyle çocuklar Karacadağ Kayak Merkezine götürüldü.

Gündem 2.02.2022 21:41:00 0
Şehit Çocukları Karacadağ’ın Keyfini Çıkardı

2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini alan çocuklar, Çam’ın onlara verdiği karne hediyesiyle büyük mutluluk yaşadı. Karacadağ Kayak Merkezinde çocuklara Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Orhan Kandemir ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Kandemir eşlik etti.
 Çocuklara eğitmenler tarafından kayak yapmanın püf noktaları anlatılarak, bilgiler verildi. Kayak merkezinde doyasıya eğlenen çocuklar, kayak yapmayı çok sevdiklerini dile getirdiler. Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Orhan Kandemir: “Yaklaşık 40 çocuğumuz kayakla buluştu. Çok eğlendiler çok mutlu oldular. Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin destekleriyle çocuklarımızı kayak merkeziyle buluşturduk. Çocuklarımız adına bir kez daha kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.