Şekip Elik futbol turnuvası düzenlendi

HABAR: SELMAN GENEŞ

Spor 23.04.2023 23:49:00 0
Şekip Elik futbol turnuvası düzenlendi

Mardinspor’un eski futbolcusu merhum Şekip Elik anısına futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada Elik’in eşine Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, takımın formasını hediye etti. Duygusal anların yaşanıldığı programda Elik’in eşi göz yaşlarına hakim olamadı.

Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda Kızıltepe Barışspor Kulübü Başkanı Sabattin Derin, organizesinde  merhum ‘Şekip Elik Futbol Turnuvası’ düzenlendi. Turnuvaya Mardinspor, Kızıltepespor, Cizrespor’da Şekip Elik ile aynı takımda oynayan futbolcular, spor camiası, Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, Şekip Elik’in eşi Deniz Elik, çocukları ve çok sayıda kişi katıldı.

Rıdvan Aşar,Elik’in eşine imzalı takım  formasını hediye etti. Duygusal anların yaşanıldığı programda Elik’in eşi Deniz Elik göz yaşlarına hakim olamadı. Turnuvada 6 takım 20’şer dakika top oynadı.  Takımlara da merhum Elik’in çocuklarının ismi verildi.

Eşinin çok güzel dostluklar edindiğini ifade eden Deniz Elik, “Şuan duygularım çok karışık. Şekip çok şanslı o kadar çok güzel dostları var. Şuanda konuşamıyorum. Her şey için teşekkür ediyorum. Özellikle Sabahattin Derin hocama teşekkür ederim.” dedi.

Şekip Elik’in Mardin’de iz bırakan bir spor adamı olduğunu ifade eden Sabahattin Derin, “Daha önce çok büyük başarılara imza attı. Bank Asya 1. Liginde çok ünlü hoca ve futbolcuları buraya getirdi. Şekip hoca Mardin için bir değerdi ve büyük bir kayıp oldu. Üzüntümüz sonsuz ama böyle bir günde onu yad etmek için bir araya geldik.” diye konuştu.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş ise “Şekip  hocanın Türk futboluna verdiği emek ve mücadele ortada. Bölge futboluna da katkısı olduğu bir gerçek.  Özellikle Mardinspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Ölüm acı keşke Şekip hoca da bugün aramızda olsaydı. Ama bu kadar insanın onun için burada toplanması da çok sevindirici bir olay.” açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Şekip futbol turnuvası düzenlendi