Şekip Elik hayatını kaybetti

Uzun yıllar Mardinspor’da top koşturan, takımın antrenörlüğü, teknik direktörlüğü görevini de yürütmüş olan Şekip Elik, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Spor 2.03.2023 16:43:00 0
Şekip Elik hayatını kaybetti

Ömeri Aşiretinin ileri gelenlerinden Rahmetli Selanik Elik’in (Selanik Ağa) nın torunu, Mardin – Şırnak Eczacılar Odası önceki dönem Başkanı Eczacı Uğur Elik’in abisi olan Mardinspor’un eski emektar futbolcularından Şekip Elik, Uzun yıllardır mücadele ettiği kanser rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da yaşama veda etti.

Mardinspor’daki futbolculuk yaşamının yanında; İkinci Lig ve Lig Asya’da mücadele ettiği yıllarda Mardinspor camiası için gayretleri ile hatırlanan Mardinspor’un emektarlarından olan, takımın uzun yıllar futbolculuğunun yanında antrenörlüğünü de yapan Elik, uzun dönemdir kanserle mücadele ediyordu. İzmir’de uzun bir tedavi sürecinin ardından geçtiğimiz aylarda ameliyat olan Elik’in bir süredir tedavisine Ankara’da devam ediliyordu.

Merhum Elik’in cenazesinin vefat ettiği Ankara’dan bugün 16:30 Uçağıyla önce Batman’a ardından da karayolu ile Mardin Artuklu’ya bağlı Höyüklü (Gırmasek) mahallesine getirilerek defnedileceği öğrenildi.

 

Yurthaber47.com ailesi olarak; Merhum Şekip Elik’e Allah’tan rahmet, Mardinspor camiası başta olmak üzere Elik Ailesi, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.


Anahtar Kelimeler: Şekip hayatını kaybetti