Selçuk Çıvak´a liyakatlık ödülü

Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, ilçedeki berber ve kuaförlerden sorumlu kuaför Selçuk Çıvak´a pandemi sürecinde gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı plaket verdi.

Yaşam 18.10.2020 09:54:30 0
Selçuk Çıvak´a liyakatlık ödülü

Kızıltepe´de makasın efendisi olarak bilinen kuaför Selçuk Çıvak´a korona virüs sürecinde gösterdiği özverili çalışmalar nedeniyle Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından plaket verildi. Çıcak´a plaketini Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, verdi.

Makasın efendisi

Mesleğini büyük bir sorumlukla yapan esnafların daima kazançlı çıkacağını söyleyen Başkan Ayav, ?Her şeyde liyakat önemlidir. Mesleğini aşk ile severek yapınca işsizlik söz konusu değildir. Selçuk Çıvak kardeşimiz aynı zamanda Denetim kurulu üyemiz yıllardır mesleğinin makasın efendisi olmayı sürdürüyor. Bu bağlamda bize de düşen liyakatlığın ödülünü vermektir.? dedi.

Plaketini Başkan Ayav´dan alan Selçuk Çıvak, mesleğini büyük bir özveri ve sorumlulukla yaptığını ifade ederek sanatkarlar odasının bir mensubu olmaktan dolayı sorumluluğunun bir kat daha arttığını vurguladı. Çıvak, kuaförlük mesleğinin Kızıltepe´de daha iyi yerlere gelmesi için büyük bir özveri ile çalıştıklarını, kuaförlük yapan ve mesleğe yeni adım atacak olan arkadaşlarının kendilerini sürekli yenilemeleri gerektiğinin altını çizdi. Özellikle Covid-19 sürecinde hijyenin insan sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını aktaran Çıvak, ilçede hizmet veren kuaför ve berber salonlarının bu süreçte üzerine düşeni yaptığını belirtti. Çıvak son olarak plaket için başkan Ayav´a teşekkür etti.