“Seyit Atiye Çelik Kız Kur’an Kursu” Protokolü İmzalandı

Nusaybin Abdülkadir Paşa Mahallesi’nde hayırsever Çelik ailesi tarafından yaptırılacak “Seyit Mustafa Çelik Taziye Evi” ve “Seyit Atiye Çelik Kız Kur’an Kursu” Projesinin protokolü imzalandı.

14.05.2022 10:20:00 0
“Seyit Atiye Çelik Kız Kur’an Kursu” Protokolü İmzalandı

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Nusaybin Müftüsü Usame Anlağan ve Seyit Mustafa Çelik ailesi adına Remzi Çelik arasında yapılan protokolde Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can ve İş İnsanı Necmettin Aydın da hazır bulundu.

Protokolü imzalayan Sayın Kayabaşı, Nusaybin’e yaptıkları hizmetlerden dolayı Çelik ailesine teşekkür etti. Çelik ailesi tarafından ilçede yaptırılan Fen Lisesi inşaatının devam ettiğini hatırlatan Sayın Kayabaşı, Abdülkadir Paşa Mahallesi Seyitler Camii yanında yaptırılacak Seyit Mustafa Çelik Taziye Evi ve Seyit Atiye Çelik Kız Kur’an Kursu’nun vatandaşlarımıza hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Protokol töreninde Çelik ailesi adına hazır bulunan İş İnsanı Remzi Çelik ise, aile büyükleri adına yapılacak Taziye Evi ve Kur’an Kursu Projesinin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

En kısa sürede çalışmalara başlamayı planladıklarını dile getiren Çelik, “Bölge mimarisine uygun yapacağımız taziye evi ve Kur’an Kursunu en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Protokolün oluşmasında desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Müftü Usame Anlağan ve Türkiye Diyanet Vakfı Yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Seyit Mustafa Çelik Taziye Evi ve Seyit Atiye Çelik Kız Kur’an Kursu’nun hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” şeklide konuştu.